Algemene voorwaarden

Identiteit van de ondernemer
Fietsplus Wild  is de e-bike en fiets specialist in het Oosten van het land.
Wij staan als bedrijf geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer: 06003337

Wilt u ons persoonlijk ontmoeten? U bent binnen onze openingstijden altijd welkom om ons te bezoeken:
Fietsplus Wild
Nieuwstraat 151-153
7605 AD ALMELO
Overijssel
Nederland
 
Telefonisch kunt u ons bereiken tijdens onze openingstijden op: 0546-812729  of stuur ons een e-mail info@fietspluswild.nl , dan proberen we u zo snel mogelijk en binnen twee werkdagen een antwoord te sturen.
U vindt ons ook op Facebook hier kunt u al ons nieuws volgen.

Privacy:
Wij zullen zeer  zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan en deze niet aan derden  verstrekken.

Toepasselijkheid:
Wanneer u bij ons een aankoop doet, gaan wij en u van deze voorwaarden uit. U vindt al onze voorwaarden terug op onze website.

Het aanbod:
Ons gehele aanbod vindt u op onze website en, voor zover mogelijk, in onze winkel in Almelo. We proberen om alle juiste informatie te vermelden bij elke fiets of product, zodat u de juiste keuze kunt maken.

De overeenkomst:
Als u een bestelling bij ons doet, zorgen wij voor een betrouwbare website en streven ernaar dat de bestelling zo spoedig mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Retourrecht:
Toch niet tevreden? Dan kunt u het bestelde gewoon aan ons terug sturen met reden binnen 14 dagen. Hou er wel rekening mee dat u het product ongebruikt of slechts zo gebruikt, zoals u het bijvoorbeeld ook in een fietsenwinkel zou mogen hanteren.

De kosten van het retour sturen van u product:
Als u producten aan ons wilt terug sturen, dan kunt u ons dat laten weten via de mail of telefonisch contact met ons op te nemen. Stuur dan zo snel mogelijk ( binnen 14 dagen) het product terug. De kosten van het retour sturen van het product is voor de klant, Fietsplus Wild is hier niet verantwoordelijk voor.

De prijs:
Bij ieder product ziet u de actuele prijs is inclusief btw.
Op deze prijzen kan niet worden ingeruild!
Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Nakoming overeenkomst en garantie:
Wij doen ons best om het bestelde  product juist aan te leveren. Hebben wij toch een fout gemaakt? Laat het ons dan weten via onze mail of neem telefonisch contact met ons op.
U heeft op al onze producten garantie, waarbij wij uitgaan van de door de betreffende fabrikant bepaalde garantievoorwaarden. Heeft u een garantie verzoek laat het ons weten.